• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • מתכונים ורעיונות לקינוחים
  • קסטת יוגורט וגרנולה
ספריית-השף
  • עוגת תפוחים ושוקולד ציפס
  • בראוניס שוקולד לפסח
  • עוגיות מרנג במילוי שוקולד ופרג
  • עוגיות יופלה וקרם שקדים

קסטת יוגורט וגרנולה

גלידה בהשראת הקינוח האהוב קסטה

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : אורלי כהן
דרג:
קסטת יוגורט וגרנולה
עד 60 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: 3 מנות
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 125 גרם פתי בר שוקולד (חצי חבילה קטנה)
  • 1 ספל גרנולה איכותית
  • 80 גרם חמאה מומסת
  • 1 שמנת מתוקה להקצפה
  • 1 יוגורט ביו 1-3% לבחירתכם
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 2 כפות אינסטנט פודינג

איך מכינים:

1. טוחנים במעבד מזון את הביסקוויטים והגרנולה עד לקבלת פירורים בינוניים (לא אבקה).
2. מוסיפים את החמאה המומסת ולערבב לקבלת פירורים לחים.
3. משטחים מחצית מהפירורים בתחתית תבניות אישיות / רינגים (ניתן להכין גם בתבנית אפייה בכל צורה שבוחרים).
4. מהדקים היטב את הפירורים ליצירת בסיס אחיד ומהודק. אני נעזרת בתחתית של כוס.
5. מכניסים למקפיא למשך 15 דקות לפחות.
6. להכנת המלית: מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, יוגורט, סוכר וניל ופודינג עד לקבלת קצפת יציבה.
7. משטחים את הקצפת על גבי שכבת הבסיס ליישר ולהכניס למקפיא להתייצבות למשך 30 דקות לפחות.
8. מפזרים את שארית הפירורים ע״ג שכבת הקצפת, להדק תוך כדי לחיצה (להקפיד לא ללחוץ חזק מדי כדי שהפירורים לא יחדרו לתוך הקצפת) ולהחזיר למקפיא למשך כמה שעות.
9. להגשה: מוציאים את הקסטה מהמקפיא, הופכים על גבי צלחת הגשה. ממתינים 3-5 דקות ומסירים  את התבנית או הרינג. ניתן לקשט בפירות יער, סירופ שוקולד או אבקת סוכר.
דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • עוגת תפוחים ושוקולד ציפס
  • בראוניס שוקולד לפסח
  • עוגיות מרנג במילוי שוקולד ופרג
  • עוגיות יופלה וקרם שקדים
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו