קנלוני גבינה במילוי תרד ועשבי תיבול ברוטב בשמל | השף הלבן

קנלוני גבינה ועשבי תיבול בבשמל

בואו ללמוד להכין קנלוני נפלאים במילוי גבינות ועשבי תיבול. קלאסיקה איטלקית ב-10 דקות עבודה בזכות השימוש במלית למאפים

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
קנלוני גבינה ועשבי תיבול בבשמל
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל4-6:
  • 1/2 חבילה (125 גרם) צינורות פסטה
  • 3 כפות פתיתי פרמזן "השף הלבן" מגוררת קולקשן
למילוי:
  • 1 גביע (500 גרם) מלית למאפים "השף הלבן"
  • 1 כוס עשבי תיבול מסוגים שונים (פטרוזיליה, שמיר, בזיליקום, אורגנו, בצל ירוק), קצוצים
  • 3 כפות פתיתי פרמזן "השף הלבן" מגוררת קולקשן
  • מלח, פלפל
לרוטב:
  • 1 מיכל (200 מ"ל) רוטב בשמל קלאסי "השף הלבן"
  • 1 כוס (240 מ"ל) חלב תנובה 3%
  • מלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם
  • קורט אגוז מוסקט
הוראות הכנה:
  • 01.

    מחממים תנור ל-200 מעלות ומשמנים תבנית. מערבבים את מרכיבי המילוי בקערה ומעבירים לשקית זילוף. 

  • 02.

    מכינים את הרוטב: בסיר קטן על אש בינונית מערבבים את החלב ורוטב הבשמל, מוסיפים את התבלינים וממשיכים לערבב.כשהרוטב רותח, מנמיכים לאש קטנה ומבשלים עוד כ-3 דקות, תוך כדי ערבוב, עד שהרוטב אחיד ומעט סמיך.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 03.

    ממלאים את צינורות הפסטה במילוי ומניחים בתבנית בשורות זה לצד זה. בוזקים מלח ופלפל, יוצקים 1/3 כוס מים רותחים (על צינורות הספטה) ויוצקים את רוטב הבשמל על הצינורות. מכסים בנייר כסף ואופים כ 30 דקות. מסירים את נייר הכסף, בוזקים עוד פרמזן ואופים 15 דקות נוספות עד הזהבה.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)