פחזניות במילוי קצפת וקרם שוקולד חם

מנת פחזניות פרווה מפתה וטעימה

מאת: אביגיל מייזליק

דרג:
פחזניות במילוי קצפת וקרם שוקולד חם
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני

זמן הכנה: 35 דקות

כמות מנות: 8 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • כוס מים
  • 70 גר’ מרגרינה
  • כף סוכר
  • מעט מלח
  • כוס קמח
  • 3 ביצים
  • למלית
  • מיכל קצפת צמחית
  • חצי חב’ אינסטנט פודינג וניל
  • 4 כפות ליקר בננה
  • רוטב
  • 150 גר’ שוקולד מריר
  • 2 כפות דבש
  • 3 כפות ברנדי
  • 50 גר’ מרגרינה

אופן הכנה:

הוראות הכנה:

1. מכינים את הבצק: שמים בסיר את המים, המרגרינה, הסוכר והמלח. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהמרגרינה נמסה לגמרי. מוסיפים בבת אחת את הקמח ומערבבים היטב בכף עץ. ממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב עוד כדקה וחצי-שתיים ומסירים מהאש.
2. מצננים את הבצק כחמש דקות, מוסיפים ביצה אחת ומערבבים במהירות בינונית עד שכולה נבלעת בבצק. מוסיפים עוד ביצה ונותנים לה להבלע ולבסוף את השלישית.
3. בעזרת שק זילוף, שקית שהקצה שלה נחתך או 2 כפות מניחים על תבנית אפיה מרופדת בניר אפיה את הפחזניות בגודל שאתם אוהבים (קטנות, גדולות, לפי טעמכם). אופים 15-20 ד’ עד שהפחזניות זהובות. מכבים את האש ופותחים חריץ בתנור. נותנים להן להתקרר מספר דקות ומוציאים.
4. מכינים את המלית: מקציפים יחד את הקצפת, האינסטנט והליקר עד שהכל מתייצב ומסמיך. מכבים את המיקסר, חותכים בזהירות את הפחזניות וממלאים בקצפת.
5. מכינים את הרוטב: בסיר קטן או במיקרו שמים את כל החומרים מבשלים עד שהכול נמס ומתאחד (במיקרו לא יותר מדקה או שתיים !). מערבבים היטב לקבלת קרם אחיד. יוצקים את הרוטב החם על הפחזניות ומגישים.
 


אהבתם את המתכון? מעוניינים לטעום עוד קינוחי פרווה מבית השף הלבן? היכנסו לעמוד הלובי של קינוחי פרווה.
דרג: