שעועית ירוקה עדינה, שומשום וטחינה

מתכון מוצלח לסלט טעים ובריא. מומלץ כתוספת ליד המנה העיקרית או כמנה ראשונה לפתיחת הארוחה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
שעועית ירוקה עדינה, שומשום וטחינה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ פרווה

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 5 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 שקית (600 גרם) שעועית ירוקה עדינה שלמה של סנפרוסט
  • 4 כפות טחינה גולמית
  • 1 כפית סוכר
  • ½ 1 כפות רוטב סויה
  • זרעוני שומשום, קלויים במחבת יבשה להזהבה

אופן הכנה:

1. מבשלים את השעועית הירוקה לפי הוראות ההכנה המופיעות על גבי האריזה.
2. בקערית קטנה, מערבבים את הטחינה עם הסוכר, הסויה ומעט מים עד לרוטב סמיך אך נוזלי.
3. מעבירים את השעועית לצלחת הגשה. מזליפים את רוטב הטחינה וזורים את זרעוני השומשום.

אהבתם את המתכון? מעוניינים לטעום עוד מתכונים דיאטטיים מבית השף הלבן? היכנסו לעמוד הלובי של מתכונים דיאטטיים.
דרג: