פשטידת כרישה קישואים וגבינות דלת שומן

פשטידה טעימה ומצומצמת קלוריות, מומלץ להגיש לצד סלט ירוק או קערת יוגורט

מאת: שושנה רינשמידט

דרג:
פשטידת כרישה קישואים וגבינות דלת שומן
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 12 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 בצל גדול
  • 1 כף שמן
  • 2 כרישות
  • 3 קישואים
  • 1 גביע גבינת קוטג' 5%
  • 1 גביע גבינה 5%
  • 1 גביע גבינת צאן צפתית 5% מפוררת
  • 1 גביע יוגורט 3% שלי
  • 1 כף אבקת מרק פטריות
  • 1 שן שום כתוש
  • מלח
  • פלפל
  • 2 כפות פרורי לחם
  • 3 כפות פתיתי גבינת עמק למאפים

אופן הכנה:

הכנה:
1. חותכים את הבצל והקישואים הקלופים לקוביות ופורסים את הכרשות (החלק הלבן).
2. מאדים את הבצל במעט שמן וכשמזהיב מוסיפים את הכרשות והקישואים אחרי כ2-3 דקות בוחשים מכסים את הסיר וממשיכים לבשל על להבה נמוכה עד שהירקות מתרככים (כ-12 דקות).
3. בינתיים מרססים תבנית עגולה בתרסיס שמן ומפזרים עליה את פרורי הלחם, מעליהם יוצקים את הירקות.
4. בקערה מערבבים את הגבינות (פרט לפתיתי עמק) עם היוגורט הביצים שום ותבלינים, יוצקים מעל הירקות.
5. זורים מעל את פתיתי העמק למאפים.
6. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שהפשטידה מזהיבה.
אהבתם את המתכון? מעוניינים לטעום עוד מתכונים דיאטטיים מבית השף הלבן? היכנסו לעמוד הלובי של מתכונים דיאטטיים.
דרג: