סלט תחתיות ארטישוק ועגבניות שרי

הסלט שיהפוך את השולחן לחגיגה: סלט אבוקדו, סלט ירוק, סלט חסה, סלט יווני, סלט פירות ועוד…

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
סלט תחתיות ארטישוק ועגבניות שרי
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 3-4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 שקית (400 גרם) תחתיות ארטישוק מוקפאות "סנפרוסט"
  • 20 עגבניות שרי חצויות
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום פרוסות דק
  • ½ כוס עלי בזיליקום טריים קצוצים גס
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • מיץ מ-1/2 לימון
  • 35 גרם צנוברים קלויים

אופן הכנה:

1. לבשל את הארטישוק לפי ההוראות המופיעות על גבי האריזה ולחתוך לרבעים.
2. לחמם במחבת שמן ולטגן את הארטישוק כ-3 דקות, להוסיף שום ותבלינים.
3. להוסיף את העגבניות ולטגן דקה נוספת.
4. להעביר לקערה, להוסיף לימון ובזיליקום. לתקן תיבול לפי הצורך.
5. לפני ההגשה לפזר מעל צנוברים קלויים.
ניתן להגיש חם או קר.

אהבתם את המתכון? מעוניינים לטעום עוד מתכונים דיאטטיים מבית השף הלבן? היכנסו לעמוד הלובי של מתכונים דיאטטיים.
דרג: