סלט פול ירוק אביבי

סלט עשיר ומפנק.

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: נעמי אבליוביץ' \

עיצוב: נעמי אבליוביץ'

דרג:
סלט פול ירוק אביבי
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 שקית (800 גרם) פול ירוק של סנפרוסט
  • 1 אבוקדו בשל, חתוך לקוביות
  • 3 גבעולי בצל ירוק, שטופים וקצוצים דק
  • 1 שן שום, כתושה וקצוצה דק
  • קליפה מגוררת מ-1 לימון
  • צרור עלי כוסברה, שטופים וקצוצים
  • חופן פיסטוקים, קלויים במחבת יבשה וקצוצים דק
  • מיץ לימון סחוט טרי
  • מעט מלח ים, לפי הטעם (לא חובה)
  • פלפל גרוס, לפי הטעם
  • 2 כפות שמן זית

אופן הכנה:

קלוריות: 326 למנה | נקודות שומרי משקל: 8 למנה
1. מבשלים את הפול לפי הוראות ההכנה המופיעות על גבי השקית. מסננים ומניחים בקערה.
2. מוסיפים את קוביות האבוקדו, בצל ירוק קצוץ, שום וקליפת לימון ומערבבים.
3. מתבלים במלח, פלפל, מיץ לימון ושמן זית לפי הטעם.
4. מפזרים מעל פיסטוקים קלויים וכוסברה ומגישים מיד.

 


אהבתם את המתכון? מעוניינים לטעום עוד מתכונים דיאטטיים מבית השף הלבן? היכנסו לעמוד הלובי של מתכונים דיאטטיים.
דרג: