מרק בצל לפסח

מרק בצל מחמם וטעים שמתאים לימי החורף הגשומים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
מרק בצל לפסח
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • ק"ג בצל
  • רבע כוס שמן זית
  • 2 ליטר מים
  • כוס יין לבן
  • 4 כפות אבקת מרק בצל (פרווה)
  • 4 כפות רוטב סויה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. חותכים את הבצל לפרוסות דקות, ומטגנים בשמן כעשר דקות בתוך סיר, עד שהבצל מזהיב.
2. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.
3. מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה כשעה.
 
אהבתם את המתכון? מעוניינים לטעום עוד מתכונים דיאטטיים מבית השף הלבן? היכנסו לעמוד הלובי של מתכונים דיאטטיים.
דרג: