גלידה (פרווה)

קינוח גלידה פרווה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
גלידה (פרווה)
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 8-10

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 חלבונים (ביצים)
  • קצפת פרווה
  • רבע כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • לבחירה: כפית קקאו או כף אבקת שוקו

אופן הכנה:

  • להפריד את הביצים. להקציף את החלבונים לקצף יציב. להוסיף את הסוכר וסוכר השנף בהדרגה תוך כדי ההקצפה.
  • להקציף בקערה נפרדת את הקצפת לקצף יציב.
  • לאחד את שתי התערובות בתנועות קיפול.
  • ניתן להוסיף כפית קקאו או כף אבקת שוקו לקבלת גלידה בטעם שוקו.



  •  

    אהבתם את המתכון? מעוניינים לטעום עוד גלידה מבית השף הלבן? היכנסו לעמוד הלובי של גלידה.
    דרג: