לחמניות ממולאות בחביתה עם פתיתי גבינה

חביתה חמה ופריכה בתוך לחמנייה זה טעים. חביתה אותה אופים בתוך הלחמנייה זה אפילו יותר טעים.

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: סבינה ולדמן \

צילום: אסף אמברם \

עיצוב: אסף אמברם

דרג:
לחמניות ממולאות בחביתה עם פתיתי גבינה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 2 מנות\לחמניות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 לחמניות בינוניות (רצוי עם קרום עבה)
  • ‏6 ביצים
  • ‏1/2 כוס פתיתי גבינה
  • ‏1 בצל ירוק פרוס דק
  • מלח
  • פלפל

איך מכינים:

‏• מחממים תנור ל-180 מעלות.
‏• חותכים את חלקה העליון של כל לחמנייה ומרוקנים את רוב תוכנה כדי ליצור פתח למילוי.
‏• קולים את הלחמניות בתנור כ-7 דקות, מוציאים ומצננים מעט. משאירים את התנור פועל.
‏• טורפים ביצים עם פתיתי גבינה ובצל ירוק ומתבלים במלח ופלפל. יוצקים את תערובת הביצים לתוך הלחמניות.
‏• אופים כ-15 דקות עד שתערובת הביצים מזהיבה ומתייצבת היטב. מגישים מייד.
אהבתם את המתכון? מעוניינים לטעום עוד ביצים מבית השף הלבן? היכנסו לעמוד הלובי של ביצים.
דרג: