אומלט פטריות, טימין וקממבר

ארוחת ערב כיד המלך והכול בגלל מנה אחת

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
אומלט פטריות, טימין וקממבר
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 3 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 3 פטריות שמפיניון בינוניות
  • 1 פטריית יער בינונית
  • 1 כף שמן זית
  • 1 ענף טימין טרי
  • קורט שום כתוש
  • 1/3 כוס עלי בייבי חתוכים לרצועות דקות
  • 3 ביצים
  • 1/3 חב' גבינת קממבר
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח גס
  • בגט טרי
  • ממרח פלפלים

איך מכינים:

1. פורסים את גבינת הקממבר בעודה קרה מהמקרר.
2. חוצים את השמפיניון ופורסים את פטריית היער.
3. מחממים כף שמן זית וצולים את הפטריות צלייה קלה מעל חום בינוני, עם עלים מענף קטן של טימין טרי, קורט שום כתוש ומעט פלפל שחור גרוס.
4. טורפים את הביצים היטב עם קורט קטן של מלח ומוסיפים מעל הפטריות.
5. יוצקים את הבלילה למחבת, צולים מצד אחד, מפרידים את הקצוות והופכים את האומלט לצלייה קלה מהצד השני.
6. מעל חציו של האומלט מניחים מפרוסות הקממבר ובעזרת תרווד רחב סוגרים את האומלט מעל הקממבר.
7. צולים לעוד חצי דקה ומגישים חם עם עיטור של עלי הבייבי הקצוצים מעל ובליווי הבגט הטרי וממרח הפלפלים.
אהבתם את המתכון? מעוניינים לטעום עוד ביצים מבית השף הלבן? היכנסו לעמוד הלובי של ביצים.
דרג: