קאפקייקס ג'ינג'ר וקינמון עם קצפת | השף הלבן

קאפקייקס ג'ינג'ר וקינמון עם קצפת

עוגות אישיות מתוקות במיוחד עם ג'ינג'ר ותבלינים ומעט הכל קצפת וניל רכה וטעימה. מקשטים עם עוגיות ג'ינג'ר או מעט קינמון טחון ויש לכם יופי של קינוח לארוחת חורף

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינוני רמת מיומנות
קאפקייקס ג'ינג'ר וקינמון עם קצפת
המרכיבים ל8-10:
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1/4 כפית ג'ינג'ר טחון
  • קורט הל
  • 2 ביצים
  • 1 מיכל יוגורט עיזים פיראוס
  • 1/4 כוס חלב
  • כוס וחצי קמח לבן
  • 50 גרם שקדים טחונים
  • כפית וחצי אבקת אפייה
לקצפת:
  • 1 מיכל שמנת מתוקה, קרה מאוד
  • 2 כפות סוכר לבן
  • 1 כף אינסטנט פודינג וניל
  • עוגיות ג'ינג'ר קטנות או קינמון טחון
  • 100 גרם חמאה רכה מאוד
  • 3/4 כוס סוכר לבן
  • קורט מלח
גודל תבנית: תבנית שקעים מרופדת בעטרות נייר
הוראות הכנה:
  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר.

  • 02.

    מקציפים חמאה, סוכר, מלח, וניל, קינמון, ג'ינג'ר והל עד שמתקבלת קציפה אוורירית מאוד.

  • 03.

    מוסיפים פנימה ביצים אחת-אחת, תוך ערבול בין הוספה להוספה.

  • 04.

    מוסיפים יוגורט עיזים וחלב וממשיכים לערבל עד שהם נטמעים בתערובת.

  • 05.

    מנפים פנימה קמח ואבקת אפייה ומוסיפים שקדים טחונים. ממשיכים לערבל במהירות נמוכה רק עד שהם נטמעים בתערובת.

  • 06.

    יוצקים את התערובת לשקעים וממלאים עד ל-3/4 מגובה כל שקע.

  • 07.

    אופים במשך כ-15-25 דקות, או עד שהקאפקייקס מתייצבים, מזהיבים וקיסם הננעץ במרכז כל אחד מהם יוצא עם פירורים לחים.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 08.

    מצננים לחלוטין לפני הקישוט.

  • 09.

    קצפת: מקציפים יחד שמנת מתוקה, סוכר ואינסטנט פודינג וניל עד שמתקבלת קצפת יציבה.

  • 10.

    מעבירים את הקצפת לשק זילוף עם צנתר משונן ומזלפים תלוליות קצפת על גבי הקאפקייקס.

  • 11.

    מקשטים בעוגיות קטנות או במעט קינמון טחון ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)