פשטידת פסטה בטעם פיצה לילדים
מתכון נפלא לפשטידה שילדים אוהבים. מומלצת לארוחת ערב עם סלט מרענן
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
המרכיבים ללתבנית פיירקס בגודל 25×35 ס”מ:
- 500 גרם פסטה חלולה (קונכיות, פנה)
- 2 כפות שמן זית
- 1 כוס עגבניות מרוסקות מקופסת שימורים (לא רסק עגבניות!)
- 2-1 כפיות אורגנו יבש
- 1 גביע קוטג’ “תנובה” 5%
- 1 גביע גבינה לבנה “תנובה” 5%
- 1 שקית (500 גרם) פתיתים מיוחדים לפיצה קולקשן
- 3 ביצים טרופות
- 1/2 כוס זיתים מגולענים פרוסים לטבעות (לא חובה)
- מלח
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים פסטה בסיר של מי מלח רותחים עד לדרגת אל-דנטה (שהפסטה תהיה רכה בחוץ ובעלת מרקם נגיס במרכז). מסננים, מוסיפים שמן ומערבבים למניעת הידבקות. מצננים מעט.
-
02.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
03.
מערבבים עגבניות מרוסקות, אורגנו, גבינות, ביצים וזיתים בקערה. מוסיפים פסטה, ממליחים ומערבבים. מעבירים לתבנית משומנת.
-
04.
אופים 45-40 דקות, עד שהמאפה זהוב.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים