מתכון פשטידת מנגולד סורית | השף הלבן

פשטידת מנגולד סורית

פשטידה המשלבת בין טעמם של עלי המנגולד לגבינת קשקבל ושמנת, מנה נהדרת לארוחת ערב משפחתית

מאת: אסתר גזאלה
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
פשטידת מנגולד סורית
המרכיבים ל8 מנות:
  • 2 חבילות מנגולד
  • 1 חבילה כוסברה
  • 1 חבילה בצל ירק
  • 10 שיני שום
  • 2 ביצים
  • שלושת רבע כוס קמח או פירורי לחם
  • פלפל שחור
  • 50 גרם גבינת קשקבל מגורדדת
  • מלח לפי הטעם
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • חצי כוס שמן
הוראות הכנה:
  • 01.

    מנקים את המנגולד ומשאירים רק את העלים הירוקים,קוצצים אותם לרצועות וגם את הבצל והכוסברה.כותשים את השום ושמים הכל בקערה.

  • 02.

    מוסיפים לקערה את הביצים, הקמח, המלח, פלפל שחור וגבינת הקשקבל, מערבבים הכל ביחד.

  • 03.

    משמנים תבנית מרובעת או עגולה ואופים עם חום של 200 מעלות למשך שלושת רבע שעה (אפשר גם לבשל במחבת כבדה).

הכנת? כאן מדרגים
(222)