פשטידת מנגולד סורית
פשטידה המשלבת בין טעמם של עלי המנגולד לגבינת קשקבל ושמנת, מנה נהדרת לארוחת ערב משפחתית
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
המרכיבים ל8 מנות:
- 2 חבילות מנגולד
- 1 חבילה כוסברה
- 1 חבילה בצל ירק
- 10 שיני שום
- 2 ביצים
- שלושת רבע כוס קמח או פירורי לחם
- פלפל שחור
- 50 גרם גבינת קשקבל מגורדדת
- מלח לפי הטעם
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- חצי כוס שמן
הוראות הכנה:
-
01.
מנקים את המנגולד ומשאירים רק את העלים הירוקים,קוצצים אותם לרצועות וגם את הבצל והכוסברה.כותשים את השום ושמים הכל בקערה.
-
02.
מוסיפים לקערה את הביצים, הקמח, המלח, פלפל שחור וגבינת הקשקבל, מערבבים הכל ביחד.
-
03.
משמנים תבנית מרובעת או עגולה ואופים עם חום של 200 מעלות למשך שלושת רבע שעה (אפשר גם לבשל במחבת כבדה).
הכנת? כאן מדרגים