פשטידת חציל קלוי יוונית ללא גלוטן | השף הלבן

פשטידת חציל קלוי יוונית ללא גלוטן

שילוב מנצח של חציל קלוי ובולגרית בפשטידה זריזה, ללא בצק

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
פשטידת חציל קלוי יוונית ללא גלוטן
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל8:
  • 1 צנצנת (650 גרם) חציל קלוי או כ 5 חצילים קלויים קלופים קצוצים ומסוננים
  • 1 גביע גבינה לבנה 5% או 9% תנובה
  • 2 ביצים
  • 100 גרם גבינה בולגרית 5% פיראוס מפוררת
  • 3 כפות פירורי לחם (לא הכרחי)
  • מלח ופלפל
  • להגשה: שומשום מלא ובצל ירוק קצוץ
גודל תבנית: תבנית טארט מלבנית מתפרקת 20x25 ס"מ
הוראות הכנה:
  • 01.

    מחממים תנור ל 190 מעלות ומשמנים תבנית.

  • 02.

    מערבבים היטב את כל המרכיבים ויוצקים לתבנית.

  • 03.

    אופים 40-50 דקות עד שהמאפה יציב ומזהיב. בוזקים שומשום ובצל ירוק ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:50:00
הכנת? כאן מדרגים
(8)