מתכון פשטידת בצל וגבינה צהובה | השף הלבן

פשטידת בצל וגבינה צהובה

הגולשת בתיה דורון משתפת אותנו במתכון לפשטידת בצל פיקנטית עשירה בגבינות

מאת: בתיה דורון
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינוני רמת מיומנות
פשטידת בצל וגבינה צהובה
המרכיבים ל10 מנות:
לבצק:
  • 1. 1 ו-3/4 כוסות קמח מנופה
  • 2. 1/4 כוס מים
  • 3. 150 גרם חמאה
  • 4. קורט מלח
הוראות הכנה:
  • 01.

    הכנה למילוי:

  • 02.

    3 כפות שמן או חמאה - לחמם במחבת

  • 03.

    6 בצלים חתוכים לעיגולים דקים - להוסיף למחבת

  • 04.

    פטריות - מי שאוהב יכול להוסיף

  • 05.

    מלח לפי הטעם - להוסיף לקראת הסוף

  • 06.

    להעביר למסננת להגיר נוזלים ולקרר לחמם תנור ל-200 מעלות

  • 07.

    הכנת הרויאל:

  • 08.

    1 שמנת חמוצה

  • 09.

    1/4 כוס חלב

  • 10.

    1 כף קמח

  • 11.

    2 ביצים

  • 12.

    300 גרם גבינה צהובה מגורדת לערבב את 1-4 ביחד, לשפוך על הבצל, ליישר, לפזר מעל את הגבינה הצהובה

  • 13.

    לאפות כ-35 - 45 דקות עד להזהבה

    טיימר מופעל
    00:45:00
הכנת? כאן מדרגים
(538)