מתכון פרפה מוס פסיפלורה | השף הלבן

פרפה מוס פסיפלורה

מוס פסיפלורה עשיר בהשראת המטבח המקסיקני

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
פרפה מוס פסיפלורה
המרכיבים ל3 מנות:
  • 1 גביע (250 מ"ל) מחית פסיפלורה
  • 2 גביעי יוגורט טבעי
  • 1 כוס סוכר
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 3 חלבונים
  • 1 ג׳לי ללא צבע וטעם
הוראות הכנה:
  • 01.

    מערבבים את הג’לי עם מחית הפסיפלורה, מוסיפים יוגורט תוך כדי ערבוב.

  • 02.

    מקציפים שמנת מתוקה. בקערה נפרדת מקציפים חלבונים וכוס סוכר לקציפה קשה. 3 מקפלים את השמנת המוקצפת לתערובת הפסיפלורה. מוסיפים בעדינות את קציפת החלבונים בתנועת קיפול.

  • 03.

    שומרים בהקפאה עד להגשה. ‏

הכנת? כאן מדרגים
(99)