מתכון פרגיות בפירורי לחם | השף הלבן

פרגיות בפירורי לחם

מנה שכל ילד אוהב, קריספי ועסיסי ומתאים לצהריים ולערב

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
פרגיות בפירורי לחם
המרכיבים ל4 מנות:
  • קילו פרגיות חתוכות לקוביות
  • פירורי לחם
  • 2 ביצים
  • מלח פלפל
  • מי שאוהב שומשום אפשר להוסיף לפירורי לחם
  • שמן
הוראות הכנה:
  • 01.

    שוברים בקערה עמוקה את הביצה ומערבבים היטב.

  • 02.

    מוסיפים מלח ופלפל לפי טעם.

  • 03.

    מוסיפים לתוך הקערה את הפרגיות ומערבבים היטב עם הידיים, כמו שמכינים בצק.

  • 04.

    שמים שמן במחבת.

  • 05.

    מניחים כמה חתיכות פרגית בפירורי לחם וזורקים למחבת. (טיפ : יש לשים הרבה שמן כדי שהשניצל לא יספוג את השמן)

הכנת? כאן מדרגים
(87)