פסטה אבוקדו ופרמזן – עשיר בטעמים מפתיעים | השף הלבן

פסטה אבוקדו ופרמזן

מתכון של אינס ינאי לספגטי עם רוטב אבוקדו קרמי ועשיר בטעמים, בוטנים קלויים וגבינת פרמזן

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי עיצוב: בלוג "תיק אוכל"
המרכיבים ל2-3:
  • 400 גרם ספגטי
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 אבוקדו גדול רך
  • 3 כפות מיץ לימון טרי
  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת
  • 50 גרם בוטנים קלופים
  • 5 כפות שמן זית
  • 1/2 כוס עלי בזיליקום ואורגנו, ללא הגבעולים
להגשה:
  • 60 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • 2 כפות בוטנים קלויים
הוראות הכנה:
  • 01.

    מבשלים את הספגטי בהתאם להוראות היצרן ומסננים ממי הבישול.

  • 02.

    במחבת עם כף שמן זית קולים את הבוטנים כ- 3 דקות. חשוב לערבב קלות לאורך הקלייה כדי שלא ישרפו. מפרידים בצד שתי כפות מהבוטנים הקלויים לקישוט המנה בסוף.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 03.

    מעבירים את תכולת המחבת עם שאר מרכיבי המתכון (מלבד הספגטי והפרמזן) אל מעבד המזון.

  • 04.

    טוחנים למחית חלקה.

  • 05.

    מערבבים את המחית עם הספגטי.

  • 06.

    מגישים עם פרמזן ושארית הבוטנים קלויים מעל.

הכנת? כאן מדרגים
(4)