פנקייק YOLO שוקולד | השף הלבן

פנקייק YOLO שוקולד

טוויסט קטן לפנקייק הרגיל ותהנו מקינוח שוקולדי במיוחד

מאת: רות אופק
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי
המרכיבים ל12:
  • מיכל יולו מריר או חלב
  • ביצה אחת
  • 3-4 כפות חלב תנובה
  • 1/2 כוס קמח לבן
  • כפית אבקת אפיה
  • אופציה – כף סוכר לבן
הוראות הכנה:
  • 01.

    מערבבים יולו עם ביצה וחלב, מוסיפים קמח ואבקת אפיה ומערבבים עד שהתערובת מתאחדת.

  • 02.

    יוצקים למחבת פנקייק או למחבת רגישה משומנת קלות ומטגנים משני הצדדים (החלפת צד נעשית כאשר מופיעות בועות על החלק העליון של הפנקייק והוא יציב בתחתית.

  • 03.

    מגישים עם יולו, מייפל או ממרח שוקולד (או כל תוספת שאוהבים, ואם רוצים לפנק אז גם מוסיפים קצפת)

הכנת? כאן מדרגים
(2)