מחממים שמן במחבת ומטגנים את קוביות הבטטה כ 2 דקות עד הזהבה במחבת מכוסה. הופכים את קוביות הבטטה ומטגנים עוד 2 דקות עד שהן זהובות ורכות. אם הן מתחילות להחרך מוסיפים למחבת מעט מים.
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט