פנזרוסלטה - מטבל סלק | השף הלבן

פנזרוסלטה – מטבל סלק

ממרח עז צבע וקל הכנה עשיר בדברים טובים

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
פנזרוסלטה - מטבל סלק
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן
המרכיבים ל2:
  • 3 סלקים
  • 2 כפות אגוזי מלך (לא הכרחי)
  • 1 מיכל גבינת שמנת בסגנון יוגורט יווני "פיראוס"
  • 2 שיני שום כתושות
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כף מיץ לימון או חומץ
  • 1 כפית מחוקה מלח, 1/4 כפית פלפל שחור
  • להגשה: אגוזי מלך קצוצים, שמן זית, פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה:
  • 01.

    מבשלים את הסלקים (על קליפתם) בסיר מים רותחים כ 45 דקות עד שהם רכים ומזלג ננעץ בקלות. מסננים ומצננים מעט. קולפים, חותכים גס ומעבירים למעבד מזון עם יתר המרכיבים.

    טיימר מופעל
    00:45:00
  • 02.

    מעבדים לקרם (המרקם לא חייב להיות חלק). זורים אגוזים קצוצים, מזלפים מעט שמן זית ובוזקים פלפל שחור ומגישים לצד לחמים או קרקרים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)