מתכון פלפלים במילוי גבינה | השף הלבן

פלפלים במילוי גבינה

פלפלים אפויים במלית גבינת כנען וגבינה לאפייה, מנת ראשונה נהדרת המשלבת בין חריפות הפלפלים לגבינה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
פלפלים במילוי גבינה
המרכיבים ל8 מנות:
  • 10 פלפלים אדומים ו/או צהובים קטנים במיוחד
  • 2/3 גביע (500 גרם) גבינה לאפיה 5% מסדרת השף הלבן
  • 1/2 חבילה (250 גרם) גבינת כנען 5% מסדרת השף הלבן
  • 2 חלמונים
  • צרור טימין טרי או כף טימין יבש
  • מלח
  • פלפל
הוראות הכנה:
  • 01.

    מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות). משמנים תבנית תנור בשמן (מומלץ שמן זית).

  • 02.

     מערבבים גבינה לאפייה, גבינת כנען מפוררת, חלמונים וטימין. מתבלים במלח ופלפל.

  • 03.

    חוצים את הפלפלים לאורכם ומנקים את הפנים מהגרעינים הקטנים.

  • 04.

     ממלאים את שני החצאים במלית. מסדרים בתבנית ואופים בתנור 10-12 דקות או עד שמזהיבים לגמרי. מגישים חם.  

    טיימר מופעל
    00:12:00
הכנת? כאן מדרגים
(63)