עוגת גביניות עם שוקולד לבן ואוכמניות | השף הלבן

עוגת גביניות עם שוקולד לבן ואוכמניות

קבלו מתכון חלומי וקל להכנה לעוגת שמרים נפלאה במילוי גבינה מתוקה, שוקולד לבן ואוכמניות חמצמצות

מאת: רחלי קרוט
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
צילום: רחלי קרוט
המרכיבים ל6-8:
  • חבילה (900 גרם) בצק שמרים עלים "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על האריזה
  • 1 ביצה טרופה
למילוי:
  • 500 גרם גבינת שמנת בטעם טבעי "נפוליאון"
  • 1/2 כוס אבקת סוכר
  • 1 ביצה
  • 1 חלמון
  • 1 כף תמצית וניל איכותית עם גרגירים או 1 מקל וניל
  • 2 כפות קמח
  • 1 כף קורנפלור
  • 100-150 גרם שוקולד לבן, קצוץ דק
  • 1 כוס פטל או אוכמניות קפואות "סנפרוסט"
הוראות הכנה:
  • 01.

    למילוי: שמים את כל המצרכים בקערה (פרט לפטל/אוכמניות), לפי הסדר ברשימה, ומערבבים היטב.

  • 02.

    חותכים את לרצועה בעובי 10 ס"מ ואותה חותכים ל-3 מלבנים.

  • 03.

    מורחים את הבצק בתערובת הגבינות ומגלגלים מעט מהצדדים פנימה ואז מחברים את 2 הקצוות ליצירת מאפה בצורת סירה. אם רוצים מאפים יותר מושחתים וטעימים ממלאים את החלק שנוצר באמצע בעוד מילוי.

  • 04.

      מעבירים את המאפים לתבנית עוגה בגודל 28 או 26, עם רווח ממש קטן בינהם, כך שיראו כמו סוג של פאזל צפוף.

  • 05.

      מברישים את הבצק בביצה ומפזרים פירות מעל מילוי הגבינה של כל המאפים.

  • 06.

    אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20 דקות או עד שהמאפה מוכן וזהוב.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)