עוגת גביניות עם שוקולד לבן ואוכמניות
קבלו מתכון חלומי וקל להכנה לעוגת שמרים נפלאה במילוי גבינה מתוקה, שוקולד לבן ואוכמניות חמצמצות
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
צילום: רחלי קרוט
המרכיבים ל6-8:
- חבילה (900 גרם) בצק שמרים עלים "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על האריזה
- 1 ביצה טרופה
למילוי:
- 500 גרם גבינת שמנת בטעם טבעי "נפוליאון"
- 1/2 כוס אבקת סוכר
- 1 ביצה
- 1 חלמון
- 1 כף תמצית וניל איכותית עם גרגירים או 1 מקל וניל
- 2 כפות קמח
- 1 כף קורנפלור
- 100-150 גרם שוקולד לבן, קצוץ דק
- 1 כוס פטל או אוכמניות קפואות "סנפרוסט"
הוראות הכנה:
-
01.
למילוי: שמים את כל המצרכים בקערה (פרט לפטל/אוכמניות), לפי הסדר ברשימה, ומערבבים היטב.
-
02.
חותכים את לרצועה בעובי 10 ס"מ ואותה חותכים ל-3 מלבנים.
-
03.
מורחים את הבצק בתערובת הגבינות ומגלגלים מעט מהצדדים פנימה ואז מחברים את 2 הקצוות ליצירת מאפה בצורת סירה. אם רוצים מאפים יותר מושחתים וטעימים ממלאים את החלק שנוצר באמצע בעוד מילוי.
-
04.
מעבירים את המאפים לתבנית עוגה בגודל 28 או 26, עם רווח ממש קטן בינהם, כך שיראו כמו סוג של פאזל צפוף.
-
05.
מברישים את הבצק בביצה ומפזרים פירות מעל מילוי הגבינה של כל המאפים.
-
06.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20 דקות או עד שהמאפה מוכן וזהוב.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים