מתכון פיצה במחבת | השף הלבן

פיצה במחבת

תבשיל הממוקם על קו התפר בין שקשוקה משודרגת לפיצה, מתכון קל ומהיר הכנה למנה משביעה שילדים יאהבו

מאת: אפרת הררי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
פיצה במחבת השף הלבן
המרכיבים ל2 מנות:
  • 1 כף שמן קנולה/סויה לטיגון
  • 2 בצלים בגודל בינוני
  • 4 ביצים
  • קופסת רוטב עגבניות לפיצה
  • 5 כפות קמח
  • חצי כוס חלב
  • 2 פרוסות עמק
  • אורגנו/תבלין לפיצה (מומלץ)
הוראות הכנה:
  • 01.

     קוצצים את שני הבצלים לקוביות קטנטנות, מטגנים במחבת עד שיזהיבו מעט ומוסיפים את הגבינה הצהובה.

  • 02.

     לאחר שהגבינה נמסה מוסיפים את הקמח, החלב, רוטב העגבניות והביצים ומערבבים הכל.

  • 03.

     מטגנים עוד כמה דקות עד שנראה מוכן, אפשר לתבל באורגנו או בתבלין לפיצה.

הכנת? כאן מדרגים
(326)