המצרכים הדרושים:

  • 4 כוסות קמח 
  • 11 כוסות מים מעט חמים
  • כפית מלח
  • כף שמרים יבשים
  • כפית שמן זית
  • גבינת מוצרלה
  • רוטב עגבניות
  • ירקות ותבלינים על פי טעמכם

אופן ההכנה:

  • ערבבו את השמרים עם רבע כוס מים.
  • ערבבו באמצעות מיקסר הנכלל בציוד למאפיות את הקמח, המים, המלח והשמרים שהתססתם.
  • המשיכו ללוש במשך מספר דקות עד שיתקבל בצק איכותי שאינו נדבק לדפנות. ניתן להוסיף מעט קמח במידת הצורך.
  • הניחו לבצק במשך כ-20 דקות ולאחר מכן לושו אותו שוב באמצעות המיקסר מספר דקות נוספות.
  • כסו את הבצק בניילון והניחו לו לשהות בקערה משומנת היטב במשך שעתיים-שלוש.
  • הכינו כדורים בינוניים ועצבו אותם בצורת פיצה דקה באמצעות מערוך.
  • פזרו על משטחי הבצק גבינה, תבלינים, רוטב וירקות על פי טעמכם.
  • הכניסו את הפיצה באמצעות משטח מתאים לטאבון לוהט למשך כ-2 עד 3 דקות, בהתאם לחום של הטאבון.
  • הפיצה תצא חמה, קראנצ'ית וממכרת. תיהנו!