פטוצ’יני קרבונרה של סלמון מעושן | השף הלבן

פטוצ’יני קרבונרה של סלמון מעושן

מסוג המתכונים החכמים. צירוף של כמה חומרי גלם זמינים, שיוצרים יחד חיבור טעמים מוצלח שכולם מתענגים עליו

מאת: חוברת שבועות תנובה 2017
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
פטוצ’יני קרבונרה של סלמון מעושן
המרכיבים ל4:
  • 1 חבילה (500 גרם) פטוצ’יני או ספגטי
  • 4 חלמונים
  • ½ כוס ( 50 גרם) גבינת גבע/פרמזן קולקשן, מגוררת
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • 1 כף חמאת תנובה
  • 100 גרם סלמון מעושן קצוץ
להגשה:
  • פטרוזיליה קצוצה, גבינת גבע/פרמזן קולקשן
הוראות הכנה:
  • 01.

    מרתיחים בסיר גדול מים עם מלח לבישול הפסטה.

  • 02.

    טורפים בקערה את החלמונים עם הפרמזן, מלח ופלפל.

  • 03.

    מחממים את החמאה במחבת רחבה ועמוקה (או בסיר רחב ושטוח) ומטגנים את הסלמון עד שהוא מזהיב. מעבירים לקערת החלמונים והפרמזן ומערבבים.

  • 04.

    מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ושומרים כוס ממי הבישול. מעבירים מיד את הפסטה החמה לקערה עם תערובת החלמונים (לא נורא אם היא עדיין תהיה רטובה מעט) ומערבבים עם חצי כוס ממי הבישול (החום של הפסטה יבשל את החלמונים). במידת הצורך מוסיפים עוד ממי הבישול.

  • 05.

    מעבירים לצלחות, מפזרים למעלה פרמזן ופטרוזיליה ומגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(0)