מתכון פטוציני מוקרם | השף הלבן

פטוציני מוקרם

פטוצ'יני מוקרם עם פטריות – מנה קלילה וטעימה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
פטוציני מוקרם
המרכיבים ל4:
  • פטוציני- (או כל פסטה)
  • בצל גדול
  • 3 שיני שום
  • 1 חבילת פטריות טריות
  • שמנת לבישול (השף לבן)
  • גביע שמנת אמיתית
  • מלח
  • פלפל שחור
  • אגוז מוסקט
הוראות הכנה:
  • 01.

    מרתיחים את הפסטה

  • 02.

    הכנת הרוטב: מטגנים בצל קצוץ קטן עד להזהבה ומוסיפים את השום.

  • 03.

    חותכים את הפטריות בגודל בינוני,ומטגנים יחדיו כמה דקות.

  • 04.

    מוסיפים את שתי השמנות ואת התבלינים ,מערבבים ומנמיכים את האש ,מבשלים כ - 10 דקות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(65)