קינוח פחזניות-מילפיי במילוי קצפת | השף הלבן

פחזניות מילפיי מפנקות

מתקשים להחליט אם להכין פחזניות או מילפיי? לכו על הגירסה הנהדרת המשלבת את שני הקינוחים הצרפתיים האהובים

מאת: רחלי קרוט
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
קינוח פחזניות מילפיי במילוי קצפת
  • 1 חבילה (800 גרם) ריבועי בצק עלים "מעדנות", מופשרים לפי ההוראות שעל האריזה
לקרם הווניל:
  • 1 כוס חלב "תנובה"
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להכנת קצפת 32% "השף הלבן"
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל צרפתי
  • 1 כף תמצית וניל איכותית (עם הגרגירים) או מקל וניל אחד
להברשה:
  • 1 ביצה טרופה
רוטב שוקולד:
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 1/2 מיכל (125 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה 32% "השף הלבן"
הוראות הכנה:
  • 01.

      מניחים ריבועי בצק עלים על תבנית תנור עם נייר אפייה וחותכים כל ריבוע ל-4 ריבועים קטנים. מברישים בביצה טרופה.

  • 02.

      אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 15 דקות או עד שהמאפים זהובים.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 03.

      מכינים קרם וניל (זהה למילפיי) ומעבירים לשקית זילוף עם צנתר משונן.

  • 04.

      מפדרים באבקת סוכר או ממיסים שוקולד עם שמנת מתוקה עד ליצירת רוטב חלק ומזלפים מעל.

הכנת? כאן מדרגים
(1)