פחזניות מילפיי מפנקות
מתקשים להחליט אם להכין פחזניות או מילפיי? לכו על הגירסה הנהדרת המשלבת את שני הקינוחים הצרפתיים האהובים
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
- 1 חבילה (800 גרם) ריבועי בצק עלים "מעדנות", מופשרים לפי ההוראות שעל האריזה
לקרם הווניל:
- 1 כוס חלב "תנובה"
- 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להכנת קצפת 32% "השף הלבן"
- 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל צרפתי
- 1 כף תמצית וניל איכותית (עם הגרגירים) או מקל וניל אחד
להברשה:
- 1 ביצה טרופה
רוטב שוקולד:
- 100 גרם שוקולד מריר
- 1/2 מיכל (125 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה 32% "השף הלבן"
הוראות הכנה:
-
01.
מניחים ריבועי בצק עלים על תבנית תנור עם נייר אפייה וחותכים כל ריבוע ל-4 ריבועים קטנים. מברישים בביצה טרופה.
-
02.
אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 15 דקות או עד שהמאפים זהובים.
טיימר מופעל
-
03.
מכינים קרם וניל (זהה למילפיי) ומעבירים לשקית זילוף עם צנתר משונן.
-
04.
מפדרים באבקת סוכר או ממיסים שוקולד עם שמנת מתוקה עד ליצירת רוטב חלק ומזלפים מעל.
הכנת? כאן מדרגים