פוקצ'ה לחמעג'ון מהירה | השף הלבן

פוקצ'ה לחמעג'ון מהירה

פוקצ'ה עם בשר בסגנון מזרחי בגרסה ועימה במיוחד ומהירת הכנה

מאת: פאני רבינוביץ'
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
פוקצ'ה לחמעג'ון מהירה
צילום: פאני רבינוביץ' עיצוב: פאני רבינוביץ'
המרכיבים ל2-4:
  • חבילה פוקצ'ה מעדנות מקמח מלא
  • שמן זית
  • 250 גרם בשר בקר טחון
  • חצי בצל קטן קצוץ דק
  • 1 כף או יותר לפי הטעם פטרוזיליה קצוצה דק
  • 2 עגבניות בינוניות בשלות חתוכות לקוביות
  • 1 כף רסק עגבניות
  • 1/2 כפית כמון
  • מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה:
  • 01.

    מחממים תנור ל-200 מעלות.

  • 02.

    במחבת גדולה מחממים מעט שמן.

  • 03.

    מטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה קלה.

  • 04.

    מוסיפים בשר טחון, פטרוזיליה, קוביות עגבניות, רסק עגבניות כמון, מלח ופלפלים ומבשלים תוך כדי ערבוב 3-4 דקות עד שהבשר שינה את צבעו ומוכן. מסירים מהאש.

    טיימר מופעל
    00:04:00
  • 05.

    מורחים את שתי הפוקצ'ות בשמן זית (אין צורך להפשיר לפני).

  • 06.

    מניחים מחצית מתערובת הבשר על כל פוקצ'ה. משאירים מעט שוליים.

  • 07.

    אופים 10-12 דקות.

    טיימר מופעל
    00:12:00
  • 08.

    מגישים חם עם טחינה מעל ופטרוזיליה קצוצה.

הכנת? כאן מדרגים
(1)