פוקצ'ה צבעונית עם בצל סגול, ארטישוק וזיתים שחורים | השף הלבן

פוקצ'ה בצל סגול, ארטישוק וזיתים שחורים

פותחים את הארוחה עם פוקצ'ה צבעונית טעימה

מאת: פאני רבינוביץ'
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
פוקצ'ה בצל סגול, ארטישוק וזיתים שחורים
צילום: פאני רבינוביץ' עיצוב: פאני רבינוביץ'
המרכיבים ל2-4:
  • חבילה פוקצ'ה מעדנות
  • שמן זית
  • 2 שקיות רוזמרין ומלח שמצורפות
  • בצל סגול קטן פרוס לטבעות
  • פרוסות ארטישוק בשמן מסוננות
  • זיתים שחורים / זיתי קלמטה מגולענים
הוראות הכנה:
  • 01.

    מחממים תנור ל-200 מעלות.

  • 02.

    מורחים את שתי הפוקצ'ות בשמן זית (אין צורך להפשיר לפני).

  • 03.

    מפזרים מעל מלח ורוזמרין.

  • 04.

    מפזרים טבעות בצל, ארטישוק וזיתים.

  • 05.

    אופים 10-12 דקות.

    טיימר מופעל
    00:12:00
  • 06.

    מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

הכנת? כאן מדרגים
(1)