• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • השף הלבן מציע רעיונות לארוחות
  • אנטיפסטי
  • פוקצ'ות עין אישיות
ספריית-השף
  • סלט קולורבי צלוי
  • קובלר נורמנדי
  • פשטידת כרובית ועדשים כתומות
  • תפוחי אדמה, פטריות ועגבניות בשמנת ופרמז'ן

פוקצ'ות עין אישיות

מנה שהיא כולה ארוחה, גירסה ישראלית לחצ'פורי ארולי הגיאורגי

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : שרה בר
דרג:
פוקצ'ות עין אישיות
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל
כמות מנות: 8 מנות
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • בצק לפוקצ’ה:
  • 1/2 ק"ג קמח
  • 1 כף מלאה שמרים יבשים
  • 1/2 כף סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כוס (ועוד קצת) מים פושרים
  • תוספות לפוקצ’ה:
  • מלח גס
  • שמן זית
  • זעתר+שומשום
  • ביצים ( כמות הביצים לפי צורך של כל אחד כמה פקצ’ות עין ברצונכם להכין )

איך מכינים:

אופן הכנה:

1. שמים בקערה את הקמח והשמרים היבשים ומערבבים. שופכים את הסוכר ומערבבים וואחר כך את המלח.
לאחר מכן מוסיפים את את השמן והמים עד לקבלת בצק רך וגמיש. להניח בצד להתפחה של שעה ולמרוח במעט שמן זית מלמעלה כדי שלא יתייבש.
2. מחלקים את הבצק ל 8 כדורים, ומרדדים  על משטח משומן בשמן זית לעלה עגול (כמו פיתה), מניחים בתבנית עם נייר אפיה.
בעזרת תחתית של כוס או מצקת יוצרים גומה באמצע כל עלה, מכסים ומתפיחים עוד כחצי שעה.
3. לאחר שתפחו, (אם צריך להגדיל את קצת הגומה זה הזמן( יוצקים את הביצה בזהירות לתוך הגומה ומפזרים מעל מעט מלח גס. על הבצק מסביב מטפטפים מעט שמן זית וזורים זעתר ושומשום.
4.  מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים ב-190 מעלות למשך 15 דקות או עד שהבצק ישחים והביצה יציבה.

הערה : ניתן להכין חלק עם ביצה וחלק בלי ביצה. בפוקצ’ות ללא בביצה עושים גומות עם האצבעות לתוך הבצק , וזורים מלח גס, שמן זית, זעתר ושומשום.


דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • סלט קולורבי צלוי
  • קובלר נורמנדי
  • פשטידת כרובית ועדשים כתומות
  • תפוחי אדמה, פטריות ועגבניות בשמנת ופרמז'ן
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו