הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
מנה שהיא כולה ארוחה, גירסה ישראלית לחצ'פורי ארולי הגיאורגי
אופן הכנה:
1. שמים בקערה את הקמח והשמרים היבשים ומערבבים. שופכים את הסוכר ומערבבים וואחר כך את המלח.
לאחר מכן מוסיפים את את השמן והמים עד לקבלת בצק רך וגמיש. להניח בצד להתפחה של שעה ולמרוח במעט שמן זית מלמעלה כדי שלא יתייבש.
2. מחלקים את הבצק ל 8 כדורים, ומרדדים על משטח משומן בשמן זית לעלה עגול (כמו פיתה), מניחים בתבנית עם נייר אפיה.
בעזרת תחתית של כוס או מצקת יוצרים גומה באמצע כל עלה, מכסים ומתפיחים עוד כחצי שעה.
3. לאחר שתפחו, (אם צריך להגדיל את קצת הגומה זה הזמן( יוצקים את הביצה בזהירות לתוך הגומה ומפזרים מעל מעט מלח גס. על הבצק מסביב מטפטפים מעט שמן זית וזורים זעתר ושומשום.
4. מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים ב-190 מעלות למשך 15 דקות או עד שהבצק ישחים והביצה יציבה.
הערה : ניתן להכין חלק עם ביצה וחלק בלי ביצה. בפוקצ’ות ללא בביצה עושים גומות עם האצבעות לתוך הבצק , וזורים מלח גס, שמן זית, זעתר ושומשום.