פבלובה לייט עם תותים, אננס ויופלה GO פירות יער | השף הלבן

פבלובה לייט עם תותים, אננס ויופלה GO פירות יער

קינוח כיפי מלא בטעמים רעננים שלא מוותר על חלבון (יופלה GO!) וויטמינים (פירות!)

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
פבלובה לייט עם תותים, אננס ויופלה GO פירות יער
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל2:
לנשיקות (לא הכרחי. אפשר להכין עם נשיקות קנויות):
  • 3 חלבונים
  • קורט מלח
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כף חומץ
  • 1 כף קורנפלור
להרכבת המנה:
  • 1 גביע יופלה GO בטעם פירות יער "תנובה"
  • 1 יוגורט GO בטעם טבעי "תנובה"
  • 150 גרם אננס סנפרוסט, קצוץ
  • 5-6 תותים טריים או סנפרוסט, קצוץ
הוראות הכנה:
  • 01.

    מחממים תנור ל 150 מעלות ומרפדים 2 תבניות תנור בנייר אפיה. אם רוצים נשיקות בדוגמאת לב מצירים בעיפרון לבבות על נייר האפייה.

  • 02.

    שמים בקערת הקצפה חלבונים ומלח ומקציפים. כשמתחילות בועות קצף מוסיפים בהדרגה סוכר תוך כדי הקצפה. ממשיכים להקציף כ 5 דקות עד קבלת קצף יציב וחלק. לקרות סוף ההקצפה מוסיפים חומץ וקורנפלור.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

    מעבירים את הקצף לשקית זילוף עם צנטר חלק או כוכב ומזלפים נשיקות ולבבות. לחילופין מורחים את הקצף בתבנית בעובי של כ 1 ס"מ. מכניסים לתנור, מנמיכים ל 100 מעלות ואופים שעתיים. מכבים את התנור ומשאירים בו את התבניות עד שהוא מתקרר.

  • 04.

    להרכבת המנה שמים בתחתית כוס זכוכית שברי מרנג או נשיקות, עליהם יופלה GO פירות יער עליו עוד מרנג או נשיקות, עליהם יופלה GO טבעי ועליו אננס ותותים. אם הכנתם מרנג לב זה הזמן לנעוץ אותו בראש הקינוח ולהגיש.

הכנת? כאן מדרגים
(0)