פאי תפוחים טבעוני ומפנק! | השף הלבן

פאי תפוחים טבעוני

לפאי הזה בצק פריך, קרם תפוחים אפוי ועליו תפוחים אפויים עם תיבול עדין של קינמון, לימון וקוקוס

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
פאי תפוחים טבעוני
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל8:
לבצק:
  • 1/4 1 כוסות קמח כוסמין מלא
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת
  • קורט מלח
  • 1/3 כוס שמן קוקוס
  • 1/4 כוס משקה סויה או שקדים תנובה ALTERNATIVE
למילוי:
  • 1 גביע סויה BIO טבעי תנובה ALTERNATIVE
  • 2 כפות רסק תפוחי עץ
  • 1/2 כפית קינמון
  • 2 כפות סוכר חום
  • 1 כף קורנפלור
  • 3 תפוחים קלופים חצויים ומגולענים - פרוסים דק
  • להגשה: 1 כפית סילאן + חופן שבבי שקדים קלויים
גודל תבנית: תבנית פאי בקוטר 24 ס"מ
הוראות הכנה:
  • 01.

    מעבירים למעבד מזון את מרכיבי הבצק ומעבדים לבצק אחיד. משמנים תבנית ומרפדים אותה בבצק. מקפיאים חצי שעה ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 12 דקות. מצננים.

    טיימר מופעל
    00:12:00
  • 02.

    מעבירים למעבד מזון (אין צורך לשטוף את המיכל לאחר הכנת הבצק) את מרכיבי המילוי למעט התפוחים ומעבדים לקרם (אפשר לטרוף ידנית). מעבירים לתבנית על תחתית הבצק. מסדרים את התפוחים על הקרם ואופים 30 דקות עד שהתפוחים מתרככים והקרם מתייצב.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 03.

    להגשה מברישים את התפוחים במעט סילאן, זורים שבבי שקדים קלויים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(20)