• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • מתכונים טבעוניים
  • פאי תפוחים טבעוני
ספריית-השף
  • מרק ברוקולי, אפונה ושקדים טבעוני
  • סירות חצילים בציפוי טחינה, צנוברים ועגבניות
  • כריך חביתה טבעונית
  • עוגת לימון טבעונית מנוקדת בפרג

פאי תפוחים טבעוני

לפאי הזה בצק פריך, קרם תפוחים אפוי ועליו תפוחים אפויים עם תיבול עדין של קינמון, לימון וקוקוס

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : נעמה רן \ צילום : נעמה רן
דרג:
פאי תפוחים טבעוני
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ פרווה
כמות מנות: 8 סוג תבנית / כלי: תבנית פאי בקוטר 24 ס"מ
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לבצק:
  • 1/4 1 כוסות קמח כוסמין מלא
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת
  • קורט מלח
  • 1/3 כוס שמן קוקוס
  • 1/4 כוס משקה סויה או שקדים תנובה
  • למילוי:
  • 1 גביע סויה BIO תנובה
  • 2 כפות רסק תפוחי עץ
  • 1/2 כפית קינמון
  • 2 כפות סוכר חום
  • 1 כף קורנפלור
  • 3 תפוחים קלופים, חצויים ומגולענים, פרוסים דק
  • להגשה: 1 כפית סילאן, חופן שבבי שקדים קלויים.

איך מכינים:

1. מעבירים למעבד מזון את מרכיבי הבצק ומעבדים לבצק אחיד. משמנים תבנית ומרפדים אותה בבצק. מקפיאים חצי שעה ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 12 דקות. מצננים.

2. מעבירים למעבד מזון (אין צורך לשטוף את המיכל לאחר הכנת הבצק) את מרכיבי המילוי למעט התפוחים ומעבדים לקרם (אפשר לטרוף ידנית). מעבירים לתבנית על תחתית הבצק. מסדרים את התפוחים על הקרם ואופים 30 דקות עד שהתפוחים מתרככים והקרם מתייצב. 

3. להגשה מברישים את התפוחים במעט סילאן, זורים שבבי שקדים קלויים ומגישים.


דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • מרק ברוקולי, אפונה ושקדים טבעוני
  • סירות חצילים בציפוי טחינה, צנוברים ועגבניות
  • כריך חביתה טבעונית
  • עוגת לימון טבעונית מנוקדת בפרג
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו