פאי פאדג'-שוקולד טבעוני – הקינוח המושלם | השף הלבן

פאי פאדג'-שוקולד טבעוני

פאי שוקולד מושלם: תחתית בצק פריך ובתוכו פאדג' שוקולד

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינוני רמת מיומנות
פאי פאדג'-שוקולד טבעוני
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל10:
לבצק:
  • ¼1 כוסות (175 גרם) קמח
  • ¼ כוס (25 גרם) שקדים טחונים
  • קורט מלח
  • 4 כפות אבקת סוכר
  • 1/3 כוס שמן
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כפות מים קרים
למילוי:
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 4 כפות חמאת קוקוס
  • 2 מעדני סויה שוקולד "תנובה ALTERNATIVE"
גודל תבנית: תבנית פאי עגולה בקוטר 24 ס"מ
הוראות הכנה:
  • 01.

    מערבבים את מרכיבי הבצק (בידיים או במעבד מזון) לבצק אחיד. אוספים לכדור, משטחים לדיסקית ומניחים מכוסה לחצי שעה.

  • 02.

    מחממים תנור ל 170 מעלות ומשמנים תבנית פאי. מרדדים את הבצק ומרפדים את התבנית - תחתית ושוליים. מקפיאים ל 20 דקות, מסירים את עודפי בצק ודוקרים את התחתית במזלג. אופים כ 20-25 דקות עד הזהבה ומצננים לגמרי.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 03.

    ממיסים את השוקולד בבן מארי או במיקרו. מוסיפים חמאת קוקוס ומערבבים לקרם חלק. מוסיפים מעדנים בהדרגה וטורפים לקרם חלק. מעבירים לתחתית הבצק המצוננת. בוזקים פירות יבשים, מכסים ומצננים במקרר כשעה לפחות.

הכנת? כאן מדרגים
(15)