הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
ארוחה שלמה בסיר אחד! קבלו מתכון לסיר משפחתי שיש בו הכל: עוף שחום, אורז צהבהב וירקות. ארוחה מעולה בקלות
1. מחממים 2 כפות שמן בסיר רחב. מטגנים את פרוסות הלימון כדקה (צד אחד שלהן) עד שהן משחימות ומוציאים לקערה.
2. מוסיפים כף שמן. ממליחים ומפלפלים את נתחי העוף ומצרפים לסיר על הצד עם העור. מטגנים 3-4 דקות עד שצד העור משחים יפה (לא הופכים) ומוציאים לקערת הלימון.
3. שמים בסיר את הבצל ומטגנים עד השחמה. מוסיפים שום, כורכום, פפריקה, מלח ופלפל ומטגנים כדקה.
4. מוסיפים את העוף ו-2 כוסות מים, מכסים, מביאים לרתיחה, מנמיכים ללהבה בינונית-נמוכה ומבשלים 30 דקות. מוסיפים אורז, ארטישוק ומים רותחים עד כיסוי האורז, מכסים חלקית ומבשלים עוד כ-15 דקות. מערבבים, מוסיפים אפונה ומיץ לימון ואם צריך (אם האורז עוד לא מוכן והמים התאדו) עוד 1/2 כוס מים רותחים ומבשלים 5 דקות נוספות עד שהאורז עשוי. מגישים חם.