• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגת תפוזים וקוקוס בקערה אחת
ספריית-השף
  • עוגת גבינה בחושה לשבועות
  • עוגת דלעת, קוקוס ופקאן
  • עוגת שיפון תפוזים
  • עוגת דבש קלאסית

עוגת תפוזים וקוקוס בקערה אחת

עוגה רכה ונימוחה שמערבבים בקערה אחת. העוגה עשירה בניחוחות תפוז ולימון ומשובצת בפיסות של תפוזונים מסוכרים.

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : דנית סלומון \ צילום : יהודה סלומון \ עיצוב : יהודה סלומון
דרג:
עוגת תפוזים וקוקוס בקערה אחת
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: 10 סוג תבנית / כלי: תבנית אינגליש קייק באורך 30 ס"מ
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • ½ כף תמצית וניל משובחת
  • קליפה מגוררת מחצי תפוז
  • קליפה מגוררת מלימון בינוני
  • 2 ביצים גדולות
  • ½1 כוסות (190 גרם) קמח
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • ¾ כוס (60 גרם) קוקוס טחון
  • ¾ כוס (180 מ"ל) מיץ תפוזים סחוט טרי
  • 2 כפות מיץ לימון סחוט טרי
  • 150 גרם תפוזונים סיניים מסוכרים חתוכים לרבעים ומנוקים מחרצנים
  • 120 גרם חמאת תנובה בטמפרטורת החדר חתוכה לקוביות
  • 1 כוס (200 גרם) סוכר

איך מכינים:

1. משמנים היטב בחמאה תבנית מוארכת עמוקה 7x10x30 ס"מ ומרפדים את תחתיתה ואת דופנותיה בנייר אפייה (השימון נועד להבטיח שהנייר ייצמד לדופנות התבנית). מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות בתכנית חום עליון־תחתון, 170 מעלות בתכנית טורבו).

2. בקערה בינונית מערבלים יחד חמאה, סוכר, תמצית וניל וקליפות מגוררות של תפוז ולימון במשך 3 דקות. מוסיפים את הביצים - אחת בכל פעם - ומערבלים לתערובת אוורירית. מנפים פנימה קמח ואבקת אפייה ומוסיפים קוקוס, מיץ תפוזים ומיץ לימון. מערבלים רק עד שכל החומרים מתאחדים. מוסיפים את התפוזונים הקצוצים ומערבבים במרית.

3. מעבירים את התערובת לתבנית המוכנה ואופים במרכז התנור במשך 45-40 דקות עד שפני העוגה זהובים־שחומים ומרכז העוגה קפיצי למגע. מצננים בתבנית.

דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • עוגת גבינה בחושה לשבועות
  • עוגת דלעת, קוקוס ופקאן
  • עוגת שיפון תפוזים
  • עוגת דבש קלאסית
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו