הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
עוגה רכה ונימוחה שמערבבים בקערה אחת. העוגה עשירה בניחוחות תפוז ולימון ומשובצת בפיסות של תפוזונים מסוכרים.
1. משמנים היטב בחמאה תבנית מוארכת עמוקה 7x10x30 ס"מ ומרפדים את תחתיתה ואת דופנותיה בנייר אפייה (השימון נועד להבטיח שהנייר ייצמד לדופנות התבנית). מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות בתכנית חום עליון־תחתון, 170 מעלות בתכנית טורבו).
2. בקערה בינונית מערבלים יחד חמאה, סוכר, תמצית וניל וקליפות מגוררות של תפוז ולימון במשך 3 דקות. מוסיפים את הביצים - אחת בכל פעם - ומערבלים לתערובת אוורירית. מנפים פנימה קמח ואבקת אפייה ומוסיפים קוקוס, מיץ תפוזים ומיץ לימון. מערבלים רק עד שכל החומרים מתאחדים. מוסיפים את התפוזונים הקצוצים ומערבבים במרית.
3. מעבירים את התערובת לתבנית המוכנה ואופים במרכז
התנור במשך 45-40 דקות עד שפני העוגה זהובים־שחומים ומרכז העוגה קפיצי
למגע. מצננים בתבנית.