עוגת בחושה וטבעונית בטעמי תמר ואפרסק | השף הלבן

עוגת תמר-אפרסק בחושה טבעונית

עוגה בחושה ביתית, אוורירית שמכינים בזריזות בטעם קרמלי עם רמז אפרסק

מאת: נעמה רן
עד 10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
עוגת תמר-אפרסק בחושה טבעונית
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן
המרכיבים ל10:
  • 4 כפות סילאן
  • 4 כפות סוכר חום
  • 1/2 כוס משקה סויה תנובה בטעם אפרסק
  • 4 כפות רסק תפוחי עץ
  • 2 כפיות חומץ
  • 1/2 כוס שמן
  • קורט מלח
  • 1/4 1 כוסות (150 גרם) קמח כוסמין מלא
  • 2 כפיות אבקת אפיה
גודל תבנית: תבנית אינגלישקייק או קוגלהוף
הוראות הכנה:
  • 01.

    טורפים בקערה סילאן, סוכר, משקה סויה, רסק תפוחים, חומץ ושמן לבלילה אחידה. מוסיפים קמח ואבקת אפיה ומערבבים לעיסה אחידה (נמנעים מערבוב יתר).

  • 02.

    יוצקים לתבנית ואופים 25-30 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי. מצננים, בוזקים אבקת סוכר ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)