מתכון עוגת שיש רכה וטעימה במיוחד לפסח | השף הלבן

עוגת שיש רכה וטעימה במיוחד לפסח

עוגה מיוחדת לפסח

מאת: אילנה אוחנה
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
עוגת שיש רכה וטעימה במיוחד לפסח
המרכיבים ל8 מנות:
  • 6 ביצים מופרדות
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כוסות קמח מצות מיוחד לפסח תופח
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • חצי כוס שמן
  • 3 כפות שוקולית
  • אבקת סוכר
הוראות הכנה:
  • 01.

    מקציפים חלבונים, מוסיפים סוכר בהדרגה.

  • 02.

     בקערה נפרדת מערבבים חלמונים ושמן.

  • 03.

    מוסיפים לחלבונים בהדרגה תוך כדי ערבוב קל.

  • 04.

    מוסיפים את הקמח לבלילה ואת מיץ התפוזים.

  • 05.

    יוצקים לתבנית 90 אחוז מכמות הבלילה,

  • 06.

    מוסיפים 3 כפות שוקוליט ל-10 אחוז הנותרים בקערה, מערבבים ושופכים לעיסה מסביב ועם הכף ליצור צורת שיש.

  • 07.

    אופים בחום של 170 מעלות למשך 50 דק'.

  • 08.

    מוציאים מהתנור, מפזרים אבקת סוכר :)

הכנת? כאן מדרגים
(303)