• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • מתכונים נוספים
  • מתכונים לילדים
  • עוגת שוקולד פרווה
ספריית-השף
  • עוגת שוקולד קלה עם שוקו תנובה ועם מעדן קרלו
  • כדורי שוקולד קורנפלקס
  • כדורי שוקולד לילדים
  • קאפקייקס קיפודי שוקולד ובייגלה

עוגת שוקולד פרווה

עוגה פרווה נהדרת להגשה בסיום הארוחה או לימי הולדת לילדים

מאת: ברבוניה ברבוריאדה
דרג:
עוגת שוקולד פרווה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל
כמות מנות: 12 מנות / 2 עוגות קטנות או עוגה 1 גדולה
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • ה"יבשים"
  • ½1 כוסות קמח לבן
  • 1 כוס אבקת שוקולית
  • ½ כוס אבקת קקאו כהה
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה
  • ½1 כפיות אבקת אפייה
  • 1 כוס סוכר
  • ה"רטובים"
  • ½ כוס שמן קנולה
  • 4 ביצים
  • 1 כפית תמצית וניל טהור
  • 1 כוס מים רותחים
  • ליציקה בגמר האפייה
  • ¾ כוס מים רותחים
  • 2 כפות סוכר שמוססו בהם (בעוגה למבוגרים להוסיף 2 כפות ליקר קפה/שוקולד/אחר)
  • רוטב שוקולד (לא חובה):
  • 2 חבילות שוקולד מריר
  • קצת יין מתוק או חריף לפי הטעם (לא חייב אבל זה מוסיף המון)
  • חצי חבילת מרגרינה
  • קצת מים לפי הטעם

איך מכינים:

אופן ההכנה:
1. מרכזים את החומרים היבשים בקערה גדולה, מערבבים ויוצרים גומה במרכז. יוצקים לתוך הגומה את השמן, הביצים ותמצית הווניל וטורפים בעדינות עם מטרף ידני תוך הרטבת החומרים היבשים מהמרכז כלפי חוץ.
2. כאשר כמעט כל החומרים היבשים נרטבו מוסיפים בהדרגה תוך בחישה נמרצת את המים הרותחים - עד קבלת בלילה (יחסית לבצק דלילה) אחידה ומבריקה. יוצקים לתבנית משומנת ומקומחת (רצוי לרפד את בסיס התבנית בנייר אפייה)

טיפ: מנפים את הקמח, אבקת הקקאו, הסודה ואבקת האפייה יחד לקערה, מוסיפים את השוקולית והסוכר - מערבבים היטב ואז יוצרים את הגומה. זה מבטיח ערבוב אחיד ונטול גושים.

3. מכינים סמוך להוצאת העוגה מהתנור ¾ כוס מים רותחים + 2 כפות סוכר שמוססו בהם (בעוגה למבוגרים להוסיף 2 כפות ליקר קפה/שוקולד/אחר). מוציאים מהתנור ויוצקים באופן שווה על העוגה.
4. רוטב שוקולד (לא חובה אבל מומלץ):
שמים בסיר קטן: 2 חבילות שוקולד מריר, קצת יין מתוק או חריף לפי הטעם (מומלץ), חצי חבילת מרגרינה חתוכה לקוביות בינוניות, מעטמים לפי הטעם (אם ויתרתם על היין מומלץ לשים יותר מים).
5. מחכים שהסיר יתחמם ומערבבים עד שיימס.
6. מחממים את התנור היטב לחום של 170º מעלות ואופים את העוגה למשך 40 דקות אם מדובר בתבנית עגולה. בתבניות אינגליש קייק יספיקו 30 דקות אפייה.
7. כשהעוגה מוכנה שופכים על העוגה את הרוטב כל עוד היא חמה ומחכים שיתקרר.



 

דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • עוגת שוקולד קלה עם שוקו תנובה ועם מעדן קרלו
  • כדורי שוקולד קורנפלקס
  • כדורי שוקולד לילדים
  • קאפקייקס קיפודי שוקולד ובייגלה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו