עוגת שוקולד לפסח מ-5 מרכיבים
עוגת שוקולד שהתחילה בחג הפסח תפסה מקום של כבוד בכל ימות השנה, מירית מפנקת אותנו עם המתכון
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנות:
- 450 גרם שוקולד מריר
- 150 גרם חמאה
- 3/4 כוס סוכר
- 3/4 כוס שמנת מתוקה
- 6 ביצים מופרדות
הוראות הכנה:
-
01.
ממיסים את השוקולד והחמאה בכלי מעל סיר מים שמונח על האש ( אמבטית מרי) ומוסיפים את השמנת. לאחר שמתקרר מעט מוסיפים את החלמונים (זהירות שלא תהיה חביתה!!!)
-
02.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקבלת קצף יציב
-
03.
מוסיפים את בלילת השוקולד לקצף הביצים ומערבבים בתנועות מעטפת עד קבלת בלילה יציבה אחידה.
-
04.
מכניסים לתבנית עגולה (קוטר 26) לטמפ של ~175 מעלות צלזיוס לכ-40 דקות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים