מתכון עוגת שוקולד לפסח מ-5 מרכיבים | השף הלבן

עוגת שוקולד לפסח מ-5 מרכיבים

עוגת שוקולד שהתחילה בחג הפסח תפסה מקום של כבוד בכל ימות השנה, מירית מפנקת אותנו עם המתכון

מאת: mirit elyada
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
עוגת שוקולד לפסח
המרכיבים ל10 מנות:
  • 450 גרם שוקולד מריר
  • 150 גרם חמאה
  • 3/4 כוס סוכר
  • 3/4 כוס שמנת מתוקה
  • 6 ביצים מופרדות
הוראות הכנה:
  • 01.

    ממיסים את השוקולד והחמאה בכלי מעל סיר מים שמונח על האש ( אמבטית מרי) ומוסיפים את השמנת. לאחר שמתקרר מעט מוסיפים את החלמונים (זהירות שלא תהיה חביתה!!!)

  • 02.

    מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקבלת קצף יציב

  • 03.

    מוסיפים את בלילת השוקולד לקצף הביצים ומערבבים בתנועות מעטפת עד קבלת בלילה יציבה אחידה.

  • 04.

    מכניסים לתבנית עגולה (קוטר 26) לטמפ של ~175 מעלות צלזיוס לכ-40 דקות.

    טיימר מופעל
    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(218)