הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
שלוש שכבות בצק עלים אפוי וקריספי ובניהם שכבת קצפת וניל בתוספת גבינה מסקרפונה
1.מרפדים 3 תבניות חד פעמיות גדולות בנייר אפייה. פותחים את החבילה על השולחן ומחלקים ל-2 חלקים שווים. ומהחבילה הבאה לוקחים עוד חלק בצק באותו גודל של הבצקים. כך שכולם יהיו זהים בגודלם.
2. מניחים כל בצק בתבנית. מחוררים בעזרת מזלג.
טיפ מקצועי- מפזרים קצת סוכר על כל דף כדי שהמאפה יקבל קריספיות נהדרת ויישאר יותר זמן פריך.
3. אופיםבתנור שחומם מראש לחום נמוך 160 מעלות עד אשר המאפה יציב זהוב וקריספי. מקררים.
אופן הכנת קרם קצפת גבינה מסקרפונה:
1. שמים בקערת המיקסר את השמנת הקרה. גבינת המסקרפונה. החלב ואבקת אינסטנט פודינג וניל.
2. מקציפים במהירות בינונית . ולאחר כדקה במהירות בינונית גבוהה עד שהקצפת מתייצבת.
אופן הרכבת העוגה;
1. מניחים בתבנית או מגש בסיס בצק עלים אפוי. שמים קצת פחות מחצי כמות הקרם המוקצף. מורחים ומיישרים.
2. מכסים שוב עם עלה בצק נוסף. לוחצים אותו בזהירות על הקרם כדי שיצמד. מניחים מעל את כמעט כל הכמות הנותרת של הקרם. משאירים בצד כחצי כוס קרם למריחה מסביב שולי העוגה כדי ליצור מראה אחיד.
3. מפוררים בעזרת כפות הידיים את הבצק שנותר ומפזרים על הקרם מלמעלה. (מי שלא רוצה לפורר את החלק העליון יניח אותו על הקרם ואז יישר עם חצי כוס הקרם את שולי העוגה).
4. עוטפים הכול בניילון נצמד ומכניסים לקירור למשך כשעתיים שלוש לפני החיתוך.
5. מפזרים מעט אבקת סוכר לפני ההגשה.
טיפ - כדי לחתוך בקלות את העוגה ניתן לאחסן את העוגה למשך כשתיים שלוש במקפיא וכך הפרוסות יחתכו בקלות.