• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • מתכונים לחג
  • מתכונים לחג השבועות
  • עוגת קרמשניט גבינה פירורים – מתכון לעוגת שכבות בצק
ספריית-השף
  • פשטידת פיטריות עם בצק עלים
  • מתכון לעוגת גבינה וקרם יופלה עם מגע פטל
  • מתכון לעוגת גבינה עם כדורי גבינה מצופים בפירורים
  • סלקים במילוי קרם רוקפור, אגוזי מלך ועירית

עוגת קרמשניט גבינה פירורים – מתכון לעוגת שכבות בצק

שלוש שכבות בצק עלים אפוי וקריספי ובניהם שכבת קצפת וניל בתוספת גבינה מסקרפונה

מאת: ליהי קרויץ
דרג:
עוגת קרמשניט גבינה פירורים – מתכון לעוגת שכבות בצק
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי
כמות מנות: 25 מנות
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1.5 חבילות בצק עלים מרודד "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על האריזה
  • 3 חבילות שמנת מתוקה קרה מסדרת "השף הלבן"
  • 3 חבילות אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כוסות חלב "תנובה"
  • 1 קופסאת גבינה מסקרפונה

איך מכינים:

1.מרפדים 3 תבניות חד פעמיות גדולות בנייר אפייה. פותחים את החבילה על השולחן ומחלקים ל-2 חלקים שווים. ומהחבילה הבאה לוקחים עוד חלק בצק באותו גודל של הבצקים. כך שכולם יהיו זהים בגודלם.
2. מניחים כל בצק בתבנית. מחוררים בעזרת מזלג. 
טיפ מקצועי- מפזרים קצת סוכר על כל דף כדי שהמאפה יקבל קריספיות נהדרת ויישאר יותר זמן פריך.
3. אופיםבתנור שחומם מראש לחום נמוך 160 מעלות עד אשר המאפה יציב זהוב וקריספי. מקררים.

אופן הכנת קרם קצפת גבינה מסקרפונה:
1. שמים בקערת המיקסר את השמנת הקרה. גבינת המסקרפונה. החלב ואבקת אינסטנט פודינג וניל.
2. מקציפים במהירות בינונית . ולאחר כדקה במהירות בינונית גבוהה עד שהקצפת מתייצבת.

אופן הרכבת העוגה;
1. מניחים בתבנית או מגש בסיס בצק עלים אפוי. שמים קצת פחות מחצי כמות הקרם המוקצף. מורחים ומיישרים. 
2. מכסים שוב עם עלה בצק נוסף. לוחצים אותו בזהירות על הקרם כדי שיצמד. מניחים מעל את כמעט כל הכמות הנותרת של הקרם. משאירים בצד כחצי כוס קרם למריחה מסביב שולי העוגה כדי ליצור מראה אחיד.
3. מפוררים בעזרת כפות הידיים את הבצק שנותר ומפזרים על הקרם מלמעלה. (מי שלא רוצה לפורר את החלק העליון יניח אותו על הקרם ואז יישר עם חצי כוס הקרם את שולי העוגה).
4. עוטפים הכול בניילון נצמד ומכניסים לקירור למשך כשעתיים שלוש לפני החיתוך.
5. מפזרים מעט אבקת סוכר לפני ההגשה.

טיפ - כדי לחתוך בקלות את העוגה ניתן לאחסן את העוגה למשך כשתיים שלוש במקפיא וכך הפרוסות יחתכו בקלות.





דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פשטידת פיטריות עם בצק עלים
  • מתכון לעוגת גבינה וקרם יופלה עם מגע פטל
  • מתכון לעוגת גבינה עם כדורי גבינה מצופים בפירורים
  • סלקים במילוי קרם רוקפור, אגוזי מלך ועירית
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו