• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגת קוקוס, סולת ותפוזים כמו בארומה - פופולרית מאד בט"ו בשבט
ספריית-השף
  • עוגת סולת
  • עוגת סולת בסירופ תפוזים ופירות יבשים
  • עוגת סולת בחושה עם דובדבנים
  • עוגת תפוזים ופירות יבשים

עוגת קוקוס, סולת ותפוזים כמו בארומה - פופולרית מאד בט"ו בשבט

בואו להנות מעוגת סולת וקוקוס נפלאה בדיוק כמו שאתם אוהבים. הרבה אנשים מכינים אותה לט"ו בשבט

מאת: עורך השף הלבן
דרג:
עוגת קוקוס, סולת ותפוזים כמו בארומה - פופולרית מאד בט"ו בשבט
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל
כמות מנות: תבנית בקוטר 24 ס"מ או שני אינגליש קייק
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס סולת
  • 1 כוס קוקוס טחון
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 4 ביצים
  • לסירופ:
  • 1/2 כוס מים
  • 1/2 כוס מיץ תפוזים
  • 1/2 כוס סוכר
  • קוקוס לקישוט

איך מכינים:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות ובקערה גדולה מערבבים ידנית את כל החומרים היבשים.
2. מוסיפים לקערה את השמן, מיץ תפוזים והביצים, מערבבים היטב עד לתערובת אחידה ומעבירים לתבנית האפייה.
3. אופים כ-50 דקות בחום של 180 מעלות, עד שקיסם הננעץ בעוגה - יוצא נקי.

הכנת הסירופ:
בזמן שהעוגה בתנור, מרתיחים בסיר קטן את כל חומרי הסירופ ומכבים את האש. נותנים לסירופ להצטנן מעט.

4. כשהעוגה יוצאת מהתנור, שופכים עליה את הסירופ החם. ניתן לחורר קלות את העוגה עם סכין על מנת לסייע לה לספוג את הסירופ.

5. מקשטים עם מעט קוקוס מעל.


אם אתם מכינים את העוגה בט"ו בשבט, תשמחו לבדוק גם מתכונים אלה

שאלות ותשובות:

  • -+ 1. מתאים להקפאה?
    כן.
  • -+ 2. מתאים להכנה מראש?
    כן.
  • -+ 3. אפשר להחליף את הקמח הלבן לקמח כוסמין?
    כן.
  • -+ 4. אפשר לגוון את טעם העוגה?
    אפשר להחליף את מיץ התפוזים במיץ קלמנטינות; אפשר להחליף עד חצי מכמות מיץ התפוזים בסירופ במיץ לימון סחוט טרי.
דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • עוגת סולת
  • עוגת סולת בסירופ תפוזים ופירות יבשים
  • עוגת סולת בחושה עם דובדבנים
  • עוגת תפוזים ופירות יבשים
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו