עוגת קוקוס גבינה ושוקולד
במיוחד לפסח, אבל לא רק – בואו להכין עוגת קוקוס, גבינה ושוקולד שלא תוכלו להפסיק לאכול!
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
המרכיבים ל12 מנותתבנית 26 או חד פעמית בינונית:
לבסיס:
- 6 ביצים חלבון
- 1 כוס סוכר
- 0.25 קג' קוקוס
- שוקולד
- 4 כפות קקאו
- 1 כפית נס
- 5 כפות סוכר
- 2 כפות מים
- 100 גרם שוקולד
- 50 גרם חמאה
- 6 חלמונים
בלילה:
- 2 שמנת מתוקה תנובה
- 1 אינסטנט פודינג וניל
- 0.5 כוס חלב
- 500 גרם גבינה לבנה תנובה
- 250 גרם גבינת שמנת 30% נפוליאון של תנובה
- 0.66 כוס סוכר
קישוט
- 2 כפות סוכר
- 2 כפות קוקוס
הוראות הכנה:
-
01.
בסיס: לחמם את התנור ל180 מעלות.להקציף 6 חלבונים סוכר וקוקוס.לשמן תבנית ולהכניס לתנור 20 דק עד שהבסיס שחום. לקררשוקולד: לבשל בסיר/ מיקרו את מצרכי השוקולד - חמאה, מים, סוכר, קקאו, נס ושוקולד. כאשר התערובת הומוגנית נוזלית ולא חמה מידי יש להוסיף את החלמונים ולערבב מהר שלא יתקרש. יש למרוח על העוגה כשהיא קרה.בלילה: לערבב את הגבינות עם הסוכר. נניח בצד
-
02.
בינתיים נקציף שמנת מתוקה אינסטנט וחצי כוס חלב.לתערובת נוסיף את הגבינות בצורת קיפול ונמרח על הבסיס.קישוט: במחבת נטגן קלות את הסוכר והקוקוס להשחמה ונפזר על העוגה.אפשר להוסיף מקופלת מגורדת או שוקולד מריר.
הכנת? כאן מדרגים