עוגת קוקוס גבינה ושוקולד קלה להכנה וכשרה לפסח | השף הלבן

עוגת קוקוס גבינה ושוקולד

במיוחד לפסח, אבל לא רק – בואו להכין עוגת קוקוס, גבינה ושוקולד שלא תוכלו להפסיק לאכול!

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
עוגת קוקוס גבינה ושוקולד
המרכיבים ל12 מנותתבנית 26 או חד פעמית בינונית:
לבסיס:
  • 6 ביצים חלבון
  • 1 כוס סוכר
  • 0.25 קג' קוקוס
  • שוקולד
  • 4 כפות קקאו
  • 1 כפית נס
  • 5 כפות סוכר
  • 2 כפות מים
  • 100 גרם שוקולד
  • 50 גרם חמאה
  • 6 חלמונים
בלילה:
  • 2 שמנת מתוקה תנובה
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 0.5 כוס חלב
  • 500 גרם גבינה לבנה תנובה
  • 250 גרם גבינת שמנת 30% נפוליאון של תנובה
  • 0.66 כוס סוכר
קישוט
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפות קוקוס
הוראות הכנה:
  • 01.

    בסיס: לחמם את התנור ל180 מעלות.להקציף 6 חלבונים סוכר וקוקוס.לשמן תבנית ולהכניס לתנור 20 דק עד שהבסיס שחום. לקררשוקולד: לבשל בסיר/ מיקרו את מצרכי השוקולד - חמאה, מים, סוכר, קקאו, נס ושוקולד. כאשר התערובת הומוגנית נוזלית ולא חמה מידי יש להוסיף את החלמונים ולערבב מהר שלא יתקרש. יש למרוח על העוגה כשהיא קרה.בלילה: לערבב את הגבינות עם הסוכר. נניח בצד

  • 02.

    בינתיים נקציף שמנת מתוקה אינסטנט וחצי כוס חלב.לתערובת נוסיף את הגבינות בצורת קיפול ונמרח על הבסיס.קישוט: במחבת נטגן קלות את הסוכר והקוקוס להשחמה ונפזר על העוגה.אפשר להוסיף מקופלת מגורדת או שוקולד מריר.

הכנת? כאן מדרגים
(62)