• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • רשימת המתכונים לפסח
  • עוגת מוס שוקולד לפסח
ספריית-השף
  • עוגת מוס שוקולד לפסח
  • ספרינג-רולס עוף וירקות במרק עוף
  • גלידת שוקולד לבן שחור ופקאן
  • עוגת שוקולד לפסח

עוגת מוס שוקולד לפסח

עוגת מוס שוקולד לפסח

מאת: דפנה אברגיל
דרג:
עוגת מוס שוקולד לפסח
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי
כמות מנות: 16 מנות
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לבסיס:
  • 100 גרם עוגיות פסח מצופות בשוקולד
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • 3 כפות חלב
  • 1 כפית תמצית וניל
  • למוס שוקולד:
  • 350 גרם שוקולד מריר משובח, שבור לקוביות
  • 1/2 כוס חלב
  • 125 גרם חמאה חתוכה לקוביות גדולות
  • 2 חלמונים
  • 1/2 כף סוכר
  • 2 מכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה

איך מכינים:

אופן ההכנה:
1. אופן הכנת הבסיס:
בקערת מעבד מזון טוחנים את הביסקוויטים לאבקה (לקבלת 1.5 כוסות ביסקוויטים טחונים).
מעבירים לקערה, מערבבים עם החמאה המומסת החלב ותמצית הוניל עד לקבלת תערובת חולית בוצית
מרפדים בידיים לחות את תבנית אפיה בפירורי הביסקווטים ומאפסנים במקרר להתייצבות.
2. אופן הכנת מוס שוקולד:
בסיר בינוני ממיסים בבן מארי (מעל סיר אדים) את השוקולד, החלב והחמאה.
בקערה אחרת ממתכת שמים את החלמונים עם הסוכר ומחממים מעט מעל לסיר עם אדים (בן מארי), תוך ערבוב רצוף, עד שהתערובת חמימה ופושרת למגע.
3. מקציפים כמה דקות במטרף ידני, עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
4. מקפלים את תערובת החלמונים לתערובת השוקולד, ומעבירים לקערה רחבה וגדולה.
5. בקערת המיקסר מקציפים את השמנת לקצפת יציבה וגמישה, ואז מקפלים אותה לתערובת השוקולד
(חשוב שתערובת השוקולד תהיה פושרת - חמימה, אבל לא חמה מדי)
6. יוצקים על הבסיס ומקררים במקרר 4-3 שעות עד לייצוב.
דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • עוגת מוס שוקולד לפסח
  • ספרינג-רולס עוף וירקות במרק עוף
  • גלידת שוקולד לבן שחור ופקאן
  • עוגת שוקולד לפסח
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו