מתכון עוגת טורט 4 שכבות | השף הלבן

עוגת טורט 4 שכבות

עוגת טורט המורכבת מארבע שכבות עוגה אוורירית וביניהן קצפת בטעם וניל ומעל גנאש שוקולד

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינוני רמת מיומנות
עוגת טורט 4 שכבות
המרכיבים ל14 מנות:
  • 6 ביצים מופרדות
  • כוס וחצי קמח מנופה
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • חצי כוס שמן
  • כוס וחצי סוכר
למילוי:
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה
  • 2 חבילות אינסטנט פודינג וניל
  • 1 שקית אבקת סוכר
  • אגוזי מלך קצוצים
לגנאש:
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • שוקולד חלב
הוראות הכנה:
  • 01.

    להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב,בקערה נפרדת להקציף את החלמונים להוסיף את השמן, סוכר וניל ואבקת אפייה.

  • 02.

    לערבב בתנועות קיפול את הבלילה של החלמונים לחלבונים ואז בכף לערבב לבלילה בכל פעם בעדינות את הקמח המנופה.

  • 03.

    לשמן תבנית להעביר את הבלילה ולאפות בחום 180 מעלות תנור שחומם מראש למשך כ-40 דקות

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 04.

    לא לפתוח את התנור עד צינון העוגה לאחר מכן לפרוס אותה ל-4 שכבות.

  • 05.

    למילוי וציפוי העוגה:להקציף את הפודינג והשמנת ולהוסיף בהדרגה את אבקת הסוכר לקצפת,.

  • 06.

    למלא את השכבות בקצפת ולהניח אחת מעל השניה ולצפות מעל את הקצפת.

  • 07.

    לפזר לפי הטעם אגוזי מלך קצוצים.

  • 08.

    בסיר להרתיח מים ומעל להניח קערה לחמם בה שמנת מתוקה ולהמיס שוקולד חלב.

  • 09.

    מצננים ומקשטים את העוגה.

הכנת? כאן מדרגים
(2)