עוגת גבינה קרה עם שוקולד לבן ופירות יער | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה קרה עם שוקולד לבן ופירות יער

מלכה אמיתית לשבועות! קבלו את העוגה המושלמת שתמיד קוצרת מחמאות

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה קרה עם שוקולד לבן ופירות יער
המרכיבים לתבנית בקוטר 26 ס"מ 10 מנות:
לבסיס:
  • 250 גרם עוגיות שוקולד טחונות לפירורים
  • • 1/2 1 חבילות (150 גרם) חמאה מומסת
  • • 1 כף גדושה סוכר
למלית:
  • 200 גרם שוקולד לבן שבור לקוביות
  • • 1 גביע (225 גרם) גבינת שמנת 30% בטעם טבעי
  • • 500 גרם גבינה לבנה 5%
  • • 2 מכלים (500 מ"ל) שמנת להקצפה 32%
  • • 1/2 חבילה (40 גרם) אינסטנט פודינג וניל
  • • 1/4 כוס (50 גרם) סוכר
לציפוי:
  • 1 כוס פירות יער קפואים, מופשרים ומסוננים
  • • 3 כפות סוכר
  • • 2 כפות מיץ תפוזים
  • • 1 כפית שטוחה קורנפלור
הוראות הכנה:
  • 01.

    מרפדים תבנית בנייר אפייה.

  • 02.

    מכינים את הבסיס: מערבבים פירורי עוגיות, חמאה מומסת וסוכר לתערובת אחידה. משטחים את התערובת בתבנית ומהדקים. שומרים במקפיא.

  • 03.

    מכינים את המלית: ממיסים שוקולד לבן במיקרוגל או בקערה מעל סיר מים חמים (בן מארי) ומערבבים למשחה חלקה.

  • 04.

    מוסיפים את גבינת השמנת ומערבבים היטב. מוסיפים את הגבינה הלבנה ומערבבים.

  • 05.

    מקציפים שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג, וניל וסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.

  • 06.

    מקפלים את הקצפת לתערובת הגבינות. יוצקים על הבסיס ומחליקים.

  • 07.

    מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ללילה.

  • 08.

    מכינים את הציפוי: מערבבים את כל חומרי הציפוי ומשהים כמה דקות עד שהסוכר והקורנפלור נמסים. מערבבים שוב ויוצקים על העוגה.

הכנת? כאן מדרגים
(187)