מתכון עוגת גבינה עם שמנת ופירורים | השף הלבן

עוגת גבינה עם שמנת ופירורים

עוגת גבינה עם שמנת ופירורים משודרגת וטעימה להפליא

מאת: טלי סינטס
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
עוגת גבינה עם שמנת ופירורים
המרכיבים ל10 מנות:
לבסיס + פירורים:
  • 150 גרם חמאה רכה
  • 100 גרם סוכר
  • 5 גרם אבקת אפיה
  • 1 ביצה
  • 10 גרם סוכר וניל
  • 350 גרם קמח לבן
למילוי:
  • 500 גרם גבינה לבנה 9%
  • 2 שמנת מתוקה
  • 100 גרם שוקולד לבן
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 1 סוכר וניל
  • 3/4 כוס סוכר
  • גרידת קליפת לימון אחת
הוראות הכנה:
  • 01.

    מערבבים את חומרי הבצק (אפשר ביד). משטחים בתבנית עגולה ואופים כ-רבע שעה עד שמעט משחים אבל לא קשה מידי. מקררים מעט, ובעזרת מזלג מגרדים חצי מהבסיס לפירורים ושומרים בצד.

  • 02.

    מקציפים בנפרד שמנת מתוקה + אינסטנט פודינג.

  • 03.

    ממיסים באמבט מים את השוקולד הלבן.

  • 04.

    מערבבים את הגבינה עם סוכר וניל, הסוכר וגרידת הלימון והשוקולד המומס.

  • 05.

    מקפלים את השמנת עם תערובת הגבינה ומערבבים בעדינות ידנית.

  • 06.

    את התערובת מעבירים מעל הבצק שנשאר בתבנית ומפזרים מלמעלה את הפירורים. שמים במקרר לפחות ללילה, מכוסה.  

הכנת? כאן מדרגים
(56)