מתכון עוגת גבינה לא אפויה עם פירורי ביסקוויט קרמל | השף הלבן

עוגת גבינה לא אפויה עם פירורי ביסקוויט קרמל

עוגה עדינה, קלה ואוורירית, יפה ובוהקת, שיושבת על משטח קראנצ'י וטעים באופן קיצוני של פירורי עוגיות קרמל.

מאת: חוברת שבועות2016
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינוני רמת מיומנות
עוגת גבינה לא אפויה עם פירורי ביסקוויט קרמל
המרכיבים לתבנית קפיצית עגולה בקוטר 26 ס"מ:
  • 1 כף ג'לטין באבקה
  • 125 מ״ל ( 1/2 כוס) מים רותחים
  • 250 גרם עוגיות קרמל
  • 100 גרם חמאת תנובה
  • 750 גרם גבינה לבנה רכה, 9% שומן, תנובה
  • 150 גרם (2/3 כוס) סוכר + 2 כפות סוכר
  • 250 מ״ל (1 כוס) שמנת מתוקה להקצפה 38% שומן "השף הלבן"
הוראות הכנה:
  • 01.

    1 ממסים את הג׳לטין בחצי כוס מים רותחים ומקררים.

  • 02.

    2 מרסקים את עוגיות הקרמל במעבד מזון. ממסים את החמאה בסיר קטן או במיקרוגל ויוצקים על העוגיות. מערבבים היטב.

  • 03.

    3 שופכים את תערובת פירורי העוגיות על תבנית קפיצית עגולה בקוטר

  • 04.

    4 מערבבים את הגבינה הלבנה עם 150 גרם סוכר.

  • 05.

    5 מקציפים את השמנת המתוקה עם 2 כפות סוכר. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת הגבינה ומוסיפים את הג׳לטין המומס. יוצקים את התערובת על הפירורים. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לכמה שעות עד

  • 06.

    שהעוגה יציבה מאוד.

הכנת? כאן מדרגים
(179)