עוגת גבינה לא אפויה על קלתית חלבה - מתכון נהדר | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה לא אפויה על קלתית חלבה

עוגה ללא אפיה טעימה וקלה להכנה

מאת: שולמית דמארי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה לא אפויה על קלתית חלבה
המרכיבים לתבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ 12 מנות:
לבסיס:
  • 100 גרם עוגיות טחונות גס
  • 100 גרם חלבה מפוררת
  • 100 גרם אגוזי מלך טחונים גס
  • 100 גרם חמאת תנובה מומסת
  • ½ כוס סירופ מייפל אמיתי
למלית:
  • 2 מיכלי שמנת להקצפה 32% או 38% מסדרת השף הלבן
  • 1 אריזה אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כוס חלב תנובה
  • 500 גרם גבינת תנובה 5% או 9%
  • 100 גרם שוקולד לבן מומס
לציפוי:
  • 4 כפות סוכר
  • 50 גרם חמאת תנובה
  • 2 כפיות אבקת קפה נמס (לא מגורען)
  • 2 כפות שמנת תנובה
הוראות הכנה:
  • 01.

    מערבבים בקערה את כל מרכיבי הבסיס לתערובת אחידה, מעבירים לתבנית ומהדקים לתחתית התבנית. מקציפים את השמנת עם הפודינג והחלב לקציפה אחידה, מוסיפים את הגבינה והשוקולד המומס ומקציפים דקה נוספת לקציפה אחידה.

  • 02.

    וצקים לתבנית ומקררים שעה.

  • 03.

    שמים את כל מרכיבי הציפוי בסיר, ממיסים תוך כדי בחישה למירקם אחיד.

  • 04.

    מצננים מעט ומורחים מעל מלית הגבינה. מקררים למשך לילה.

הכנת? כאן מדרגים
(206)